Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin Genç Şefi Engin Özcan, “Jeunes Chefs Rôtisseurs” Yarışmasında Gümüş Madalya ile Ödüllendirildi

    Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu’de düzenlenen Chaîne des Rôtisseurs Türkiye “National Jeunes Chefs Rôtisseurs” yarışmasında, Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin genç şefi Engin Özcan, ülke genelinde düzenlenen ve birbirinden yetenekli şeflerin yarıştığı organizasyonda finale yükselerek gümüş madalya kazandı ve önemli bir başarı elde etti.

    Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu’de düzenlenen Chaîne des Rôtisseurs Türkiye

    Özyeğin Üniversitesi Le Cordon Bleu’de düzenlenen Chaîne des Rôtisseurs Türkiye “National Jeunes Chefs Rôtisseurs” yarışmasında, Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin genç şefi Engin Özcan, ülke genelinde düzenlenen ve birbirinden yetenekli şeflerin yarıştığı organizasyonda finale yükselerek gümüş madalya kazandı ve önemli bir başarı elde etti.

    Yarışmada 27 yaş altı genç şefler, önceden belirlenmeyen malzemelerle başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan üç tabak hazırladı. Tüm tabaklar, hem mutfak hem de tadım jürileri tarafından titizlikle değerlendirildi.

    Chaîne des Rôtisseurs Türkiye Başkanı ve jüri üyeleri, yarışmaya katılan genç şeflerin yaratıcılık, teknik beceri ve mutfak disiplini açısından yüksek bir performans sergilediklerini vurguladı.

    Engin Özcan’ın bu başarısı, Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin genç yetenekleri destekleme ve Türk mutfak kültürüne katkı sağlama vizyonunu bir kez daha ortaya koydu.